Харчова непереносимість (90 алергенів) – антитіла IgG до: авокадо, банан, баранина, виноград білий, глютен, лохина, грейпфрут, грецький горіх, гречана крупа, гриби (печериці), груша, дріжджі пекарські, дріжджі пивні, диня канталупа, зелений горошок, зелений солодкий перець, суниця, індичка, йогурт, казеїн, кальмар, камбала, капуста броколі, капуста білокачанна, картопля, молоко коров’яче, кава, краб, креветки, кролик, кукурудза, кунжут, куряче м’ясо, лимон, цибуля, масло вершкове, мед, мигдаль, молоко козяче, морква, м’який сир, овес, огірок, оливки, горіх коли, палтус, перець Чілі, персик, петрушка, пшениця, пшоно, п’ятниста квасоля, рис, жито, сардини, червоний буряк, свинина, селера, насіння соняшника, слива, соя, стручкова квасоля, сир Бринза, сир Чеддер, тютюн, томати, тріска, тростинний цукор, тунец, гарбуз, устриці, форель, хек, цвітна капуста, цільне зерно ячменю, чорний перець, чорний чай, часник, швейцарський сир, шоколад, яблуко, яєчний білок, яєчний жовток, апельсин, ананас, яловичина, баклажан, арахіс, бета-лактоглобулін, лосось

Код: 7011

Час виконання: 2 роб.дн.

Ціна у Київ

4500,00 грн

Опис аналізу:

Перелік 90 специфічних алергенів (IgG ELISA Test)

 

ананас, авокадо, апельсин, лимон, банан, слива, голубіка, персик, яблуко, виноград білий, грейпфрут, груша, земляника;

 

морков, огірок, томати, капуста кочанна, капуста брокколі, кольорова капуста, лук, петрушка, чеснок, кукурудза, картопля, свекла, диня, гарбуз, сельдерей, баклажан, зелений солодкий перець, перець чілі, чорний перець, оливки;

 

- пшениця, глютен, жито, пшоно, цільне зерно ячменю, овес, рис, гречана крупа, сім'я соняшника, соєві боби, стручкова квасоля, плямиста квасоля, зелений горошок, арахіс, грецький горіх, горіх коли, кунжут, мигдаль;

 

- свинина, баранина, гов'ядина, кролик, куриця, індейка, тріска, устриці, камбала, кальмар, креветки, краб, лосось, сардини, форель, тунець, хек, палтус, гриби (шампіньони);

 

- шоколад, тросниковий цукор, дріжжі пивні, дріжжі пекарські, кава, чорний чай, мед, тютюн;

 

сир бринза, м'який сир, сир Чеддер, Швейцарський сир, коров'яче молоко, молоко козяче, яєчний жовток, яєчний білок, бета-лактоглобулін, йогурт, казеїн, масло вершкове;