Харчова непереносимість 90 алергенів
Опис аналізу:
Перелік 90 специфічних алергенів (IgG ELISA Test)
- ананас, авокадо, апельсин, лимон, банан, слива, голубіка, персик, яблуко, виноград білий, грейпфрут, груша, земляника;
- морков, огірок, томати, капуста кочанна, капуста брокколі, кольорова капуста, лук, петрушка, чеснок, кукурудза, картопля, свекла, диня, гарбуз, сельдерей, баклажан, зелений солодкий перець, перець чілі, чорний перець, оливки;
- пшениця, глютен, жито, пшоно, цільне зерно ячменю, овес, рис, гречана крупа, сім'я соняшника, соєві боби, стручкова квасоля, плямиста квасоля, зелений горошок, арахіс, грецький горіх, горіх коли, кунжут, мигдаль;
- свинина, баранина, гов'ядина, кролик, куриця, індейка, тріска, устриці, камбала, кальмар, креветки, краб, лосось, сардини, форель, тунець, хек, палтус, гриби (шампіньони);
- шоколад, тросниковий цукор, дріжжі пивні, дріжжі пекарські, кава, чорний чай, мед, тютюн;
- сир бринза, м'який сир, сир Чеддер, Швейцарський сир, коров'яче молоко, молоко козяче, яєчний жовток, яєчний білок, бета-лактоглобулін, йогурт, казеїн, масло вершкове;